Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noende

Om Notodden Camping

Notodden: Ting å gjøre

Vi ligger like ved siden av flyplassen og her er det til tider stor seilflyaktivitet. Om noen ønsker det, kan det være muligheter for å få se Notodden fra lufta.

Som nærmeste nabo ligger Heddøla, der kan du prøve fiskelykken. 

For de som ønsker å kjøle seg ned på varme dager er det en sandstrand ved Heddøla, som ligger kun 900 meter fra campingen, det er også en bystrand nær Notodden sentrum.

Industribyene Rjukan og Notodden kom på UNESCO's verdensarvliste i juli 2015, som ett av verdens mest banebrytende industrieventyr. Få et innblikk i historien ved å besøke Lysbuen - Telemarksgalleriet eller ta en guidet tur i nærmiljøet.

Bluesmusikken er viktig for Notodden, og vi har et eget Blueseum. Det ligger i Bok- og Blueshuset i sentrum, her finnes også kino, bibliotek, kafè, scene og turistinformasjon.

Heddal Stavkirke er fra 1200-tallet, og er Norges største stavkirke. Her kan du få en guidet tur, besøk galleriet eller kafèen i kirkelåven ved siden av.

Like ved stavkirka ligger Heddal Bygdetun, som består av 19 verneverdige bygninger, og inventar helt fra middelalderen og opp til 1930.

En times biltur fra campingen ligger Gaustatoppen. Fjellet er 1883 meter høyt, på toppen er det en fantastisk utsikt.

Spisesteder i Notodden

Det er også flere spisesteder i sentrum; f. eks.  Burger king ved bystranda, Willys Juke House på Bok & blueshuset og Eyde's, midt i Storgaten i sentrum.

Det er flere kaffebarer i sentrum hvor man kan ta seg en liten matbit. I tillegg til disse stedene er det flere gatekjøkken og en sushibar.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn